kop-thai

Miss Taethi Lailani’s (Thai)

 

image005

 

Na lang zoeken hebben wij nu ook een mooie poes gekocht.

Zij heet Miss Taethi Lailani’s. Haar roepnaam is Thai. Ze is een lilac point.

Ze komt uit Zwitserland. De fokker is Brigitta Kaelin.

 

Ze is geboren op 19 januari 2007.

De ouders van Miss Taethi Lailani’s zijn:

Vader: Gr. Eur. Ch. Vero Romeo Leyland Des Vignes een blue point.

Moeder: Ronja Malfalathiel’s een lilac point.

 

Thai denkt dat ze een prinses is. Alles draait om haar. Ze krijgt ook veel aandacht van Maei. Als ze geen aandacht van Maei krijgt gaat zij net zolang vervelen tot dat Maei toegeeft. Ze is erg gesteld op mensen. Niet alle honden vindt ze leuk, maar onze jongste teef Chica vindt ze helemaal geweldig.

Thai is ook helemaal dol op kittens in huis. Sinds we een nestje met Maei hebben gehad, is ze echt veranderd. Ze is een soort adoptiemoeder geworden.

Het bed blijft haar lievelingsplekje. En daar kan ze dan ook uren op liggen. Ze komt eigenlijk alleen op je schoot liggen, als je rustig ergens zit. Maar Thai zal nooit in de weg lopen of zitten. Ze kijkt liever op een afstand naar je. Ze gaat dan ook meestal midden op de tafel liggen. Dat heeft ze van haar vader Romeo.

Ook zij gaat naar de show. Gezellig met Maei in een mandje slapen. Of lekker aapjes kijken. Ze is nog niet veel op de show geweest, maar ze doet het geweldig. Beste korthaar kitten van 3 tot 6 maanden is ze al geworden. Wie weet wat de toekomst haar brengt. Ze is een geweldige showpoes.

 

 

Foto’s van Taethi Lailani’s

 

Showresultaten van Taethi Lailani’s

 

Untitled-12