image001

 

image003

Eur. Ch.  Taethi Lailani´s

en

Ch. Susumu vom Wällerwind

 

Eur. Ch. Taethi Lailani’s x Ch. Susumu vom Wällerwind.

 

Vandaag, 17 mei is Thai bevallen van 2 kittens. Het is maar een klein nestje, maar dat wisten we van te voren. Ze was namelijk niet echt gegroeid. De bevalling ging uitstekend. Binnen een uur waren de twee geboren en schoon gelikt. Ze heeft volop melk dus de 5 van Maei genieten mee.

 

De vader is onze eigen Susumu vom Wällerwind, een blue point. Hij is geboren in Duitsland in Cattery vom Wällerwind bij Daniela Köchling.

 

Taethi heeft 2 gezonde kittens gekregen. Een poesje en een katertje. We hadden al tijdens haar zwangerschap besloten dat als er een poesje geboren werd, zij bij ons mocht blijven.

 

De namen van de kittens zijn:

-          Phoemtjai Feng Shui           blue point poes        betekent trots

-          Lek Ling Feng Shui             blue point kater       betekent kleine aap

 

De kittens zijn samen opgegroeit met de kittens van Kway Maei. In het begin heb ik ze apart gehouden, maar de twee moeders kozen er zelf voor om samen de opvoeding te gaan doen. Gezellig allemaal in een doos. Zowel de moeders als de kittens hadden geen voorkeur. De kittens dronken bij iedereen en de moeders vonden het allemaal goed. Het was voor hun wel gemakkelijk. Soms ging een van de moeders buiten de doos even rusten en lag de andere moeder bij de kittens.

 

 

6  7

 

8  9

Eén grote familie. Alle kittens en moeders in één doos. Geweldig.

 

Het was in het begin wel wennen voor mij. 7 kittens op een hoop. Gaat dat wel goed. Maar de moeders hebben besloten en het gaat geweldig. De kittens hebben volop drinken. En er altijd wel een oppas in de beurt. De kittens drinken bij beide en worden ook door beide verzorgt.

Ik ben wel blij dat Fa bij mij vader woont anders hadden we drie moeders in 1 doos.

Ik heb ze wel allemaal een lintje om gedaan, want het verschil is niet veel.

Thai doet het geweldig goed. Ik merk totaal niet dat ze voor het eerst moeder is geworden. Ik ben heel trots op haar.