kop-thai

 

Kittens van Feng Shui of Blue Eyes x Eur. Ch. Varón de Cascabel

 

 

9.png

Fa Sarung Feng Shui bleef bij ons in de cattery om voor verdere nakomelingen te zorgen.

 

 

Na 12 weken mochten ze naar de nieuwe eigenaren. Gelukkig hadden we 3 hele leuke gezinnen gevonden voor hun. Alle drie de kittens hebben super baasjes.

 

17.png    6.png

 

18.png

 

Één van de katertjes was echt een dotje. Hij heette officieël Rama Feng Shui, maar ik noemde hem Paco. Hij was de kleinste kater, maar de vlugste. Hij kwam als eerste uit het nest. En hij verkende de wereld met veel plezier en ondeugd. Moeder moest vaak komen om hem terug te roepen, maar hij gaf daar niks om. Een heel apart ding.

11.png    3.png    2.png

 

De andere kater, Bhumibol Feng Shui, was echt een prater. Bij elke stap dat hij zette moest er een miauw uit zijn mond komen. Erg grappig. Ook als hij de op de kattenbak zat, kon hij aardig wat geluid maken. Tot ergernis van zijn moeder, want die dacht steeds dat er iets aan de hand was.

 

15.png

 

 

7.png

Sirikit Feng Shui was echt een poesje, ze moest de hele tijd bij moeders liggen om gewassen te worden. Echt een prinsesje.

 

 

19.png

Fa Sarung Feng Shui viel vooral op door haar vertoning. Die stralende blauwe ogen zag je overal.

 

 

 

filmstrook-2.png

 

 

12.png  13.png  10.png

 

 

filmstrook.png

 

 

 

Op 11 september 2004 was Poes bevallen van 4 kittens, twee poesjes en twee katertjes. Alle kittens waren seal point, net als hun ouders.

 

We hadden besloten dat alle kittens een thaise naam moeste krijgen.

Fa Sarung betekent regenboog,

Sirikit is de koningin van Thailand,

Prins Rama wordt beschouwd als een avatar (afdaling) van Vishnu en is de echtgenoot van Sita (in hetThai’s: Nang Sida) en

Bhumibol is de koning van Thailand.

 

1.png