Gr. Eur. Ch. Fa Sarung Feng Shui x Bowie Prince du Siam

 

 

In 2007 kreeg Fa haar tweede nestje. Dit keer was Bowie Prince du Siam de vader. Hij is een blue point.

Het nestje was op 18 september 2007 geboren.

Ook dit keer waren het er vier. Alleen waren het nu geen vier poesjes, maar vier katertjes. En ook allemaal seal pointjes.

 

De kittens kregen de volgende namen:

-          Sagdad Feng Shui              seal point kater        betekent zonneschijn

-          Dongjan Feng Shui             seal point kater        betekent manenschijn

-          Maek Feng Shui                 seal point kater        betekent wolk

-          Phuya Feng Shui               seal point kater        betekent storm

 

Omdat het nu 4 katers waren, kon je goed het verschil merken met het vorige nestje van Fa. Dit nestje was veel actiever met dingen uithalen. Je moest hun eigenlijk de hele tijd in de gaten houden. En moeder had het daar ook heel erg druk mee. Gelukkig zag Poes dat Fa wel een handje extra kon gebruiken. En als Fa even weg moest kwam zij dan ook in actie.

Poes ging ook vaak voor de doos liggen, zodat de kittens er niet uit konden. Maar af en toe dollen vond ze ook wel erg leuk. De kittens vinden vooral haar staart erg interessant. Als ze dan in de doos lag, stak alleen haar staart eruit. Dan bewoog ze met haar staart en de kittens vlogen op haar staart af.

 

Sagdad en Dongjan gingen samen naar hun nieuwe eigenaren. Daar hebben ze het heel erg goed. Gelukkig kan de eigenaren hun goed uit elkaar houden. Want ik had daar toch soms problemen mee. Ze hebben ook twee verschillende karakters.

Maek is alleen naar een nieuw gezin gegaan. En daar heeft hij het erg leuk. Ze hebben daar twee kinderen. Dus die verveelt zich niet. En Phuya is helemaal naar Frankrijk gegaan. Hij mag in de toekomst voor dekkater gaan spelen. Ik ben erg benieuwd naar zijn eerste kittens.

 

 

 

Foto’s komen nog

Foto’s van Phuya Feng Shui

Hij woont bij Beril Morel in Frankrijk.

 

 

Ook dit nestje ging naar de show.

 

09-12-2007   ABC              Luik              U1